"The new brand"

Onze gedachten is dat iedereen moet kunnen sporten, dit voor de sociale contacten, gezond bezig zijn en zeker omdat sport verbroederd en iedereen even alle achtergronden vergeet. Natuurlijk is een meespelende factor de prijs in het geheel. Mede door dit proberen wij de prijs laag te houden en toch kwaliteit te bieden. Verder doen wij veel aan sponsor programma`s en het inzetten voor goede doelen.

 

Een sporter verwacht dat de kleding licht, comfortabel zit, en van goede kwaliteit is, die tegen een stootje kan, een goede transpiratie afvoer heeft om zijn sport professioneel uit te kunnen voeren,.

Zo heeft EnergIce voor de meeste sporten een multisport assortiment. Teamwear met een complete collectie voor de trainingen, wedstrijden en uitjes. Individuele sporten met specifieke collecties voor golf, tennis, running, cycling. Zo surfen wij tussen de essentials binnen de sportwear en design. De kleding is makkelijk te voorzien van logo`s en of teksten.

 

Een belangrijke reden die ons heeft geholpen om  onze sporters een kwalitatief hoge service te bieden, is dat de technologie en innovatie voor ons prioriteit heeft in het gehele proces. Door een constante kwaliteitscontrole te blijven voeren vanaf de inkoop van de stoffen, tot de aflevering van het product, is een geheel van inspanningen die de veeleisende klant stelt.

Zo letten wij ten strengste op de ontwikkeling van milieuvriendelijke activiteiten, de bescherming van de mensenrechten, en door de verpakking te minimaliseren met plastic, maakt ons een bedrijf dat zich inzet voor de toekomst en duurzaamheid van onze leef omgeving.